Werkwijze

Afbeelding van laptop boekhouder GorinchemOver het algemeen werk ik met het boekhoudpakket ‘snelstart’. Snelstart heeft de dienst ‘Samen Op’ . Door middel van een licentie kunt u dan zelf uw verkoopfacturen maken en digitaal versturen. Ook kunt u inkoopfacturen en/of bonnetjes uploaden, dit kan als pdf bestand maar ook door middel van een foto vanaf uw smartphone.

Wilt u liever alles uitbesteden, of heeft u uw administratie in een ander pakket of in een Excel-bestand verwerkt, dan kan dat uiteraard ook.

Snelstart

Wanneer u uw administratie wilt verwerken in snelstart dan dient u aangemeld te worden. Dit regel ik voor u zodat u na het verkrijgen van uw inloggegevens direct van start kunt gaan. Het grote voordeel van Snelstart is dat er geen dubbel werk wordt gedaan. U kunt bijvoorbeeld de verkoopfacturen rechtstreeks versturen vanuit Snelstart waarna deze ook direct worden geboekt. Wanneer het nodig is geef ik u, als ervaren boekhouder, vanzelfsprekend uitleg over Snelstart. Dit kan bij u thuis of op mijn kantoor in Arkel (nabij Gorinchem).