Nieuws

Aansluiting SRFA

Per 1 augustus 2018 ben ik aangesloten bij de stichting SRFA.

De Stichting Register Fiscaal & Fiinancieƫl Advies (SRFA) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. De SRFA is een kwaliteitskeurmerk, gericht op bedrijven, zzp-ers en particulieren die op zoek zijn naar een fiscalist. Het kwaliteitskeurmerk geeft garantie dat klanten contact hebben met professionals die:

  • een gedegen opleiding hebben afgerond;
  • hun kennis actueel hebben gehouden en blijven houden;
  • ethiek koppelen aan de juiste beroepshouding.

Het SRFA staat voor kwaliteitsborging van professionals werkzaam in het fiscale en financiĆ«le vakgebied. Registratie vindt plaats in het Register MKB Belastingconsulent (MKB BC) en het Register MKB Belastingadviseur (MKB BA). Dit gebeurt op basis van behaalde diploma’s en een jaarlijkse fiscale updatesessie. Hiermee wordt geborgd dat professionals op de hoogte zijn van de laatste inzichten en ontwikkelingen op fiscaal gebied en hun kennisniveau op peil houden voor een goede uitoefening van hun vak.


Logo van SRFA behorende bij de website van A.M. Reichwein-administratie

 

Snelstart Web en App

Wil je SnelStart gebruiken op jouw smartphone, tablet of een Apple Mac? Heb jij als ondernemer behoefte aan meer flexibiliteit en inzicht? SnelStart Web biedt jou handige opties om jouw online administratie te stroomlijnen en is een handige uitbreiding als je werkt met SnelStart. Klik hier voor meer informatie.

Nieuwe website

Met trots presenteert A.M. Reichwein Administratie haar nieuwe website. Er is zoveel mogelijk informatie op deze site vermeld. Mochten er vragen / opmerkingen zijn dan kunt u een email sturen of het contactformulier invullen op de contactpagina.